Circus­school

 

In onze circusschool circussen meer dan duizend kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen in de wekelijkse lessen. Daarnaast organiseren we vakantiestages (circuskampen) in de schoolvakanties. Daar word je een week lang ondergedompeld in de knotsgekke wereld van het circus!

Naast onze wekelijkse lessen en vakantiestages kan je via Cirkus in Beweging nog meer circusopleidingen vinden. In het Lemmensinstituut kan je circushumaniora kso volgen. Cirkus in Beweging startte immers in 2012 de eerste circushumaniora in Vlaanderen.

Samen met het Vlaamse Circuscentrum organiseren we bijna jaarlijks de opleiding tot begeleider in de circuskunsten (BIC).

Optredens en Animaties

 

Cirkus in Beweging heeft een ruim artistiek aanbod. We creëren en ondersteunen circusvoorstellingen, animaties, muzikale producties en andere projecten met zowel jongeren als volwassenen. Naast onze vaste producties en animaties, werken we ook op maat voor grote en kleine projecten. Kortom, op elke artistieke circusvraag willen we een antwoord kunnen bieden. En zo willen we de circuskunst op de Vlaamse kaart zetten en jongeren en volwassenen – zowel amateurs als professionelen – ondersteunen door hen speelkansen te bieden.

Het tonen maakt deel uit van het artistiek traject dat onze leden doorlopen. Cirkus in Beweging heeft in haar aanbod zowel jongeren die hun eerste stappen in hun artistiek bestaan zetten, als professionele artiesten met jaren ervaring. De combinatie van verschillende kunstvormen en de diversiteit van onze artiesten zorgt voor dit uitgebreid artistiek aanbod.

Wil je een artistieke activiteit aanvragen? Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.

Voor meer informatie en aanvragen contacteer artiesten@cirkusinbeweging.be

Workshops

 

Circus beoefenen is geweldig en uitdagend voor iedereen, jong en oud. Cirkus in Beweging biedt allerlei formules aan om circus tot bij jou te brengen in de vorm van workshops. We bieden verschillende pakketten aan voor uiteenlopende doelgroepen.

Vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Dan zoeken we graag samen met jou naar de perfecte workshopformule op maat!

De workshops worden gegeven door bekwame lesgevers en specialisten. Ze volgden elk een opleiding tot circusbegeleider of hebben jaren ervaring met het circusgebeuren. Ze spelen in op de leeftijd en de vaardigheden van iedere groep, beschikken over een grote dosis creativiteit en bieden ongedwongen circusplezier.

Wenst u een circusworkshop aan te vragen? Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.

Voor meer informatie en aanvragen contacteer workshops@cirkusinbeweging.be