Vakantie­kampen

 

Bekijk de beschikbaarheid van de vakantiekampen in onze kalender.
Inschrijvingen voor kampen in 2024 gaan op 15 januari om 10u van start.

Tijdens de schoolvakanties organiseert Cirkus in Beweging originele vakantiestages. Een week lang word je ondergedompeld in de knotsgekke wereld van circus, parkour en percussie. Elke stage heeft ook een specifiek thema: crea, muziek, recyclage, acrobatie, parkour, breakdance…

Inschrijven doe je via de inschrijfmodule of via de groene inschrijfknoppen in de kalender onderaan deze pagina. Daar vind je ook een beknopte beschrijving per thema.

De vakantiestages staan gegroepeerd per thema. Als er in één thema meerdere stages zijn, zie je de details door te klikken op ‘Inschrijven’. Meer informatie over de inschrijvingen vind je hier.

Met het kansentarief van de UiTPAS kan bovendien een korting van 80% in rekening gebracht worden bij de inschrijving voor vakantiestages. Geef hiertoe je UiTPAS-nummer mee als opmerking bij je inschrijving.

Heb je nog vragen? Hier vind je antwoorden op enkele vaak voorkomende vragen. Zijn er daarna nog onduidelijkheden? Stuur dan een mail naar simon@cirkusinbeweging.be of bel 016 60 32 63.

Er is telkens opvang voorzien 30 minuten voor en na de stage, dus van 9 u. tot 16.30 u. (of tot 12.30 u. bij voormiddagkampjes).

Kalender