Missie en visie

Cirkus in Beweging is een open huis voor circuseducatie. Persoonsvormende, artistieke en sociale circusactiviteiten vloeien er samen en heffen elkaar op tot een vernieuwende vorm van kunsteducatie.

Circus is voor iedereen.

Cirkus in Beweging is een organisatie voor iedereen en van iedereen.

We verlagen financiële, fysieke, mentale en culturele barrières om samen zoveel mogelijk mensen te bereiken met onze circusaanpak.

Spel, vrije tijd en ontspanning zijn een basisrecht.

Cirkus in Beweging helpt je vaardigheden te verwerven zonder competitie, taal of culturele barrières. Met ons divers aanbod kan iedere deelnemer hun interesses en behoeftes volgen. Bovendien leer je op maat en vertrekken we bij wat iedereen zelf kan en aan te bieden heeft.

Circus verbindt.

We investeren in duurzame samenwerkingsverbanden met sociale en culturele organisaties door continuïteit te bieden en te werken op maat van verschillende doelgroepen. We bouwen vertrouwensrelaties met partners zowel nationaal als internationaal. Tijdens verschillende activiteiten en uitwisselingen krijgen zowel deelnemers als medewerkers de kans om kennis op te doen en connecties te leggen.

Circus is duurzaam.

Met een groot hart voor het klimaat gaan we actief aan de slag om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en delen we onze ervaringen met anderen om ook hen mee op de kar te krijgen en te inspireren.