Circus met kleuters

 

Circomotoriek

 

In deze les nodigen we kleuters uit om samen met één ouder in onze circuszaal te komen spelen. We leggen avontuurlijke circusparcourtjes af en doen samen leuke acrobatie-oefeningetjes. Hiervoor vertrekken we vanuit de bewegingsfilosofie van Veronica Sherborne, waarbij het bewust worden van het lichaam maar vooral ook de relatie met elkaar centraal staan. Met de oudste kleuters gaan we ook samen allerlei uitdagend circusmateriaal ontdekken. Inschrijven voor deze lessen dient per duo (ouder met kleuter) te gebeuren.

Voor de verzekering van de deelnemende ouder, reken je € 50 extra voor deze les. Het moet niet elke week dezelfde ouder zijn die meekomt. Als je gezin 2 circomotorieklessen volgt, volstaat één keer € 50.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de circomotorieklessen plaatsvinden en kan je je kind inschrijven!

Circuslandschap

 

Deze les voor 4- en 5-jarigen is gegroeid uit de circomotorieklessen in coronatijd, toen ouders niet mee mochten komen. Noodgedwongen werkten Stef en Joeri dit nieuwe format uit, dat zo goed werd onthaald, dat we het als volwaardige nieuwe les inplanden!

Er wordt tijdens deze lessen geproefd van circustechnieken en -materialen waarbij fantasie en spel centraal staan. Op een speelse manier wordt een basis gelegd voor latere circustechnieken.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de lessen circuslandschap plaatsvinden en kan je je kind inschrijven!

Parkomotoriek

 

Parkomotoriek is een nieuw concept waarmee we van start gaan. In deze les nodigen we kleuters uit om samen met één ouder in onze beweegzaal in hal 5 te komen bewegen. We leggen avontuurlijke circuits af waar klimmen, klauteren, springen, zwieren, balanceren en rollen centraal staan. Zo verkennen we samen de basisbewegingen van parkour. Net zoals in de lessen circomotoriek laten we ons inspireren door de bewegingsfilosofie van Veronica Sherborne, waarbij het bewust worden van het lichaam maar vooral ook de relatie met elkaar centraal staat.

Voor de verzekering van de deelnemende ouder, reken je € 50 extra voor deze les. Het moet niet elke week dezelfde ouder zijn die meekomt. Als je gezin 2 parkomotorieklessen volgt, volstaat één keer € 50.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de parkomotorieklessen plaatsvinden en kan je je kind inschrijven!

Klik hier om terug naar het lessenrooster te gaan.

Kalender