Evenwicht en eenwieler

 

Ballopen, koorddansen, tonlopen, rola bola, eenwieleren, steltlopen… We oefenen verder met deze evenwichtstechnieken. Steeds hoger, steeds moeilijker en steeds onstabieler! Al deze technieken komen uitgebreid aan bod in onze multilessen en kan je verder uitdiepen in de specialisatielessen.

Evenwicht

Tijdens de lessen ‘evenwicht’ leer je verschillende evenwichtstechnieken zoals koorddans, Bal, Ton, Rolla Bolla, eenwieler en meer. We werken met twee leeftijdsgroepen. Er is een groep die start vanaf 9 jaar en een groep vanaf 13 jaar. In de jongere groep proef je van de verschillende disciplines en leer je overal de basis van. In de oudste groep kan je kiezen of je graag veel variatie hebt of dat je je helemaal toelegt op je favoriete evenwichtstechniek.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de evenwichtslessen plaatsvinden en kan je je inschrijven!

Eenwieler

Fun

De Fun-les is ideaal voor iedereen die wilt leren eenwieleren of al de eerste meters kan rijden.
Je leert eerst de basis van opstappen en rijden. Heb je dat onder de knie, dan komen bochten maken, springen en verschillende leuke trucs allemaal aan bod.

Stunt

De Stuntles is perfect voor iedereen die zich wilt verdiepen in het eenwieleren. Beheers je de basistechnieken en zoek je een uitdaging? Dan kan je tijdens deze les moeilijkere trucs zoals springopstap, 180° unispin, eenbeen rijden en meer leren.

Deze les maakt het mogelijk om te specialiseren in technieken zoals flatland, trial, freestyle en hoogspringen. Daarnaast kan je ook leren rijden op speciale eenwielers zoals de giraf, de driewieler en het ultimate wheel.

Wil je graag, met je eenwieler, schitteren op het podium of presteren op het Belgisch eenwielerkampioenschap? Dan zit je zeker goed in de stuntles.

 

We raden ook zeker om je eigen eenwieler mee te nemen als je er één hebt. Zij die nog geen eigen eenwieler hebben, kunnen er tijdens de les één gebruiken.

De eenwielerlesgevers organiseren regelmatig vrije basketbalmomenten. Laat iets weten via info@cirkusinbeweging.be als je hiervan op de hoogte gebracht wil worden.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de eenwielerlessen plaatsvinden en kan je je inschrijven!

Klik hier om terug naar het lessenrooster te gaan.

Kalender