G-circus

 

Iedereen is welkom bij Cirkus in Beweging. Iedereen kan en mag circus ervaren, leren, tonen, oefenen en samenwerken. Naast speciale vakantiestages en projecten op locatie proberen we ook in onze lessen open te staan voor elke persoon.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je speciale noden of wensen hebt en hierdoor twijfelt om een les te volgen. We bekijken graag wat mogelijk is voor jouw kind. Indien een fysiek, mentaal, financieel… probleem een reden vormt om niet in te schrijven, neem dan zeker contact met ons op. We vinden hier ongetwijfeld een oplossing voor.

Circusdromen in Hal 5 – wekelijks 18+

Ben je 18+ en wil je samen met andere volwassenen met een beperking iedere week van het schooljaar samen komen om te bewegen, circuskunsten te leren en theater te spelen? Dan ben je hier meer dan welkom!

Jongleren, acrobatie en verschillende evenwichtstechnieken worden onder begeleiding van meerdere lesgevers op een ontspannen manier en in een kleine, vertrouwde groep geoefend. Zo leer je je eigen lichaam beter kennen, zelfvertrouwen winnen en word je aangemoedigd om telkens weer je grenzen te verleggen.

We tonen regelmatig aan elkaar en er wordt veel gelachen! Een echte show maken staat ook op het programma.

Kom je meedoen? Onderaan deze pagina vind je terug wanneer deze lessen plaatsvinden en kan je je inschrijven!

Circusdromen Junior & Tieners in de Zevensprong – maandelijks

  • Junior = 6-12 jaar = elke 4de zondag van de maand, 10u-12u30. 9 lessen voor €90 (met UiTPAS met Kansentarief: €18)
  • Tieners = 10-14 jaar = elke 3de zondag van de maand, 10u-12u30. 7 lessen voor € 70 (met UiTPAS met Kansentarief: €14)

Deze lessen gaan maandelijks door op zondagvoormiddag tijdens de circuszondagen.
Het is een multicircusles voor kinderen met een beperking  of met een emotionele en/of sociale ontwikkelingsleeftijd.

Zoals in alle andere circuslessen proberen we fantastische circustrucen uit op een speelse, fantasierijke manier. Cirkus in Beweging zorgt voor bekwame lesgevers en toegewijde assistenten, zodat ieder kind op eigen ritme en maat uitdagingen kan aangaan. We gaan graag met jou in gesprek om het kind en hun noden te leren kennen.

Er is plaats voor maximum acht kinderen. We maken een reservelijst indien er tijdens het jaar plaatsen vrijkomen. Idealiter gaan we voor een vaste groep, die elke maand terugkomt.

Eén inschrijving per persoon voor alle sessies. We verwachten je betaling pas na de eerste sessie. Wanneer de eerste sessie je echt niet beviel, kan je alsnog per mail uitschrijven, zonder kosten.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer deze lessen plaatsvinden en kan je je inschrijven!

Goed om weten

  • Cirkus in Beweging stelt ook andere lessen open voor kinderen met een beperking. Neem hiervoor persoonlijk contact op en dan kijken we samen wat mogelijk is.
  • Tijdens de eerst week van de zomervakantie is er jaarlijks een circuskamp voor kinderen met een beperking. In de paasvakantie kunnen jongeren (12+) op circusstage komen.

Klik hier om terug naar het lessenrooster te gaan.

Kalender