Jongleren, diabolo en twirling

 

Hoe doen ze het toch, die balletjes en kegels in de lucht houden? Of die ongelooflijke serie trucs na elkaar met een diabolo? Of de vingervlugge bewegingen van baton twirling? Geen geheim, wel véééél oefenen!

Jongleren en diabolo

Idealiter heb je deze technieken al ingeoefend in bijvoorbeeld de multicircuslessen en heb je zin in meer! Tijdens de lessen jongleren en diabolo worden nieuwe trucs langzaam ontleed en opgebouwd. De ervaren en helpende hand van de lesgever helpt je om je techniek te verfijnen. Bovendien is er ook tijd voor spel en vrije training. Daarna oefen je thuis alleen verder om de volgende week trots je vorderingen of moeilijkheden te delen.

We werken hierbij in twee leeftijdsgroepen, 8+ en 10+. Iedereen die zich wilt wagen aan jongleren en diabolo is hier welkom. We besteden tijdens deze lessen ook aandacht aan andere (devilstick, ringen, botsballen…) en minder gangbare jongleertechnieken (jojo, tennisballen, sigarendozen…). Alles kan, als het maar leuk is! Af en toe nodigen we ook een gastdocent uit.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de lessen jongleren en diabolo plaatsvinden en kan je je inschrijven!

Baton twirling

Baton twirling is een jongleerdiscipline waarbij je met een stok allerhande vingervlugge bewegingen doet. Het combineert een goede vaardigheid van deze batonhandelingen met bewegingen op muziek. Je oefent in groep je coördinatie en concentratie in een ontspannen sfeer. Gedurende het jaar treden we ook regelmatig op met onze groep Les Nicolettes.

Onderaan deze pagina vind je terug wanneer de lessen baton twirling plaatsvinden en kan je jou inschrijven!

Klik hier om terug naar het lessenrooster te gaan.

Kalender