Cirkus in beweging recykleert

 

Hoe we verloren kleren en voorwerpen verzamelen en hergebruiken!

Iedereen kan weleens iets vergeten. Cirkus in Beweging wil dat al die voorwerpen terug bij hun rechtmatige eigenaars belanden of – als dat niet lukt – dat ze een nieuw leven krijgen. Daarom hebben we onderstaande maatregelen uitgewerkt rond verloren voorwerpen.

  1. Kijk zeker elke les goed na of je niets vergeten bent. Hoe minder verloren voorwerpen hoe beter.
  2. Alles dat toch achterblijft wordt op de leslocaties bijgehouden tot en met 5 mei. Tot dan kan je daar zoeken naar je spullen.
  3. In de week van 8 mei verzamelen we alles dat niet opgehaald is op het bureau van Cirkus in Beweging, met uitzondering van de parkourlessen*. Je kan ons bureau terugvinden in het Tweebronnengebouw aan Rijschoolstraat 4 in Leuven.
  4. Wil je dan nog spullen terugvinden, dan kan je van 8 mei tot en met 12 mei op het bureau langskomen. Tijdens deze periode kan je ook circuskleding die te klein geworden is doneren.
  5. Tijdens de opendeurdagen op 20 en 21 mei organiseren we een tweedehands marktje. Daar verkopen we alle donaties en voorwerpen die niet zijn opgehaald aan hele zachte prijzen. De opbrengst hiervan gaat naar ons solidariteitsfonds
  6. Al wat niet verkocht wordt, doneren wij aan het SPIT om de circulaire sociale economie mee te ondersteunen.

Het CiB-solidariteitsfonds wordt gebruikt om mensen met financiële uitdagingen te laten deelnemen aan onze lessen. Zo willen we circus zo laagdrempelig mogelijk maken.

*De parkourlessen organiseren zelfstandig een ruil-/geefmoment in Hal 5. Meer info hierover volgt nog.