Feestjes

 

Een circusworkshop is een leuk extraatje voor elk feest! Wie wil, oefent mee circus en wie niet mee wil doen, kan mee genieten en kijken naar de anderen. Een fijne activiteit dus voor een verjaardagsfeestje, een communie, een straatfeest, een schoolfeest…

We werken graag op maat en bespreken welke formule het beste pas op jouw feest.

Wens je een circusworkshop aan te vragen? Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.

Circusworkshop

  • Doelgroep: 6+ jaar
  • Aantal: 15 kinderen per lesgever
  • Eten & drinken: zelf te voorzien (bestek, borden en glazen zijn aanwezig)
  • Duur: 3 u. met pauze van 30 min.

Een half uurtje op voorhand ben je welkom om de zaal wat mee aan te kleden en de genodigden te ontvangen.

Opgelet: Onze zalen zijn zeer druk bezet met onze wekelijkse lessen, ook in het weekend.
Momenteel hebben we vaak niet voldoende accommodatie om aan alle vragen voor feestjes te kunnen voldoen. Gelieve hier alvast rekening mee te houden bij de aanvraag van een feestje.

Beschikbaarheid: Onze zaal op de Ruelensvest is momenteel onder verbouwingen, dus we zijn erg afhankelijk van de beschikbaarheid van onze andere locaties. Daarvoor kijken we graag op maat naar mogelijkheden. Doorgaans is de sporthal van de Zevensprong beschikbaar van 14u tot 17u op zondagen. Je kan ook zelf voor een zaal zorgen, dan komen wij naar je toe.

Een voorbeeld van een workshop voor een verjaardagsfeest
De kinderen krijgen gedurende 2 u. een workshop waarbij ze allerlei toffe circustechnieken leren kennen. Daarna is er een half uur pauze voorzien waarbij er tijd is om je eigen taart en drankjes te nuttigen met eventuele cadeautjes. Nadien is er nog een half uurtje voorzien waarbij de kinderen vrij kunnen oefenen wat ze het leukst vonden. Als afsluiter mag de jarige nog een cadeautje van de circusschool kiezen (3 jongleerballetjes, een Chinees bordje of een flip ‘n flyer).